ANTOINE MEIRESONNE

 

Antoine startte samen met Martine De Smet een bedrijf, met als doel catering en/of gastronomie te verzorgen bij U thuis of op andere locaties.

 

Voordien was Antoine een artistiek tekenaar en uitgever van eigenwerk in boekvorm. Hij gaf 13 boeken uit in eigen beheer. 10 thema boeken over Gent, 1 over Antwerpen, 1 over Brugge en 1 over Oudenaarde.

 

De bedoeling is, na de opleiding cvo stad Gent Hotelbedrijf (Keukens van Twee Bruggen) en Syntra Campus Gent Koks en Ondernemingsopleiding, te hebben gevolgd, een gastronomie te verzorgen op alle locaties, zoals recepties, walkin diner, party's, ontbijten, familiediners, communiefeesten, brood en andere buffetten, paella, barbecue en tuinefeesten.

 

De ervaring leerde hem dat zoiets niet alleen te verwezenlijken is. De keuken staat los van de zaal of andere locatie, vandaar de samenwerking met Martine De Smet die met kennis en gedrevenheid de zaak tot in de puntjes afwerkt.

 

Door nauwe samenwerking met diverse partylocaties over het hele land kunnen zij bemiddelen in de geschikte locatie voor bijna ieder event.

 

MARTINE DE SMET

 

Martine komt eveneens uit het artistiek milieu, ze ontwierp binnenhuis en tuin decoratie en leidde een klein en groothandel die gekend was in Gent, Kortrijk en Parijs. Ze was de bedenker van de arduinen bloempotten en brievenbussen. Antoine leerde ze kennen op de Gentse Kunstmarkt.

 

Met het oog op de ervaring en kennis die ze beiden hadden werden er plannen gemaakt en uitgevoerd. Hun tweede leven was geboren, beiden gaan geen stap terug om hun doel te bereiken. De catering kreeg gestalte !

 

De inzet van Martine is niet te onderschatten. De tafels worden rijkelijk gedekt, de versiering nauwkeurig uitgekozen, de verlichting en de bloemen, noem maar op. De omgang met kandidaat klanten is een omgang met vrienden, zonder commercieel karakter.

 

Bij het zoeken van een locatie, de keuze van een tent, een bloemist, muziek of zangers zal ze steeds vrijblijvend advies geven. Indien U op punt staat een feest te organiseren aarzel niet om contact te nemen met één der beiden.